Курсове по немски език

Уроци по рисуване в София - за кандидат-гимназисти и студенти

Изучаването на немски език без преподавател би ви създало доста затруднения, затова е добре да се запишете на курс по езика. Възможно е да посещавате частни уроци, да се запишете в някоя школа или да изкарате курсове към Гьоте-институт. Да отидете в немскоговоряща страна е добър начин за научаване на езика, но пък е добре да имате все пак някаква представа за немския.

Немски език - дистанционен курс по интернет

Немският език е популярен в България и има много школи, които предлагат курсове. Ако имате някакви познания по езика и желаете да ги усъвършенствате на курсове по немски език, то ще направите тест за входящо ниво. Този тест има за цел да определи на какво ниво владеете езика и в коя група е най-подходящо да започнете. За да проверите колко владеете немски, можете да решавате и тестове онлайн.

Към Гьоте-институт можете да се явите на изпити за няколко различни нива според Европейската езикова рамка. Това са нивата A1, A2, B1, B2, C1 и C2. Като в Гьоте-института в България нивата от B1 до C2 се разделят допълнително - общо на две поднива.